Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Una jove, participant de la campanya.

2.800 joves de Lloret han participat de la campanya “Evita ser COVIDSpoiler”

Ha anat a càrrec de la Creu Roja, per incidir en l'ús correcte de la mascareta.

Una jove, participant de la campanya.

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

La campanya “Evita ser #COVIDSpoiler”, de la Creu Roja, ha conscienciat uns 2.800 joves de Lloret sobre la importància de l’ús de la mascareta. Ja fa uns dies que es va posar el punt final a la iniciativa, que ha estat funcionant a la vila entre els mesos d’agost i setembre.

Un grup de joves voluntaris residents a Lloret de Mar han fet les funcions d’informadors i han passat pels carrers recordant i incidint en la importància de seguir les mesures de seguretat per frenar la propagació de la Covid-19. Especialment, han parlat de les recomanacions a seguir en les trobades amb familiars i amics i altres moments en què s’acostuma a abaixar la guàrdia en aspectes de prevenció.

Els punts que més han destacat els voluntaris han estat l’ús correcte de la mascareta, tapant el nas i la boca, la desinfecció de mans i la distància interpersonal. La coordinadora de la Creu Roja al territori és Norma Rivas, qui assenyala que “hem repartit més de 3.000 mascaretes i hem recollit bones reaccions per part dels joves”.

La campanya “Evita ser #COVIDSpoiler” va començar el passat mes d’agost, per un encàrrec de la Generalitat a la Creu Roja, després de detectar un important creixement dels contagis entre la població jove. Durant aquests mesos, la campanya ha passat per diversos municipis de Catalunya.

Paral·lelament a les accions de carrer, també s’ha dut a terme una acció de sensibilització a les xarxes socials, per tal d’amplificar la difusió del missatge. S’ha fet a través de consells de prevenció, amb l’etiqueta #COVIDSpoiler”, en les xarxes socials on hi ha més presència de públic jove com Instagram, Tik Tok, Spotify, Twitter o YouTube. 

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.