26.4 C
Lloret de Mar
Una jove, participant de la campanya.

2.800 joves de Lloret han participat de la campanya “Evita ser COVIDSpoiler”

Ha anat a càrrec de la Creu Roja, per incidir en l'ús correcte de la mascareta.

Una jove, participant de la campanya.

Darreres Notícies

La campanya “Evita ser #COVIDSpoiler”, de la Creu Roja, ha conscienciat uns 2.800 joves de Lloret sobre la importància de l’ús de la mascareta. Ja fa uns dies que es va posar el punt final a la iniciativa, que ha estat funcionant a la vila entre els mesos d’agost i setembre.

Un grup de joves voluntaris residents a Lloret de Mar han fet les funcions d’informadors i han passat pels carrers recordant i incidint en la importància de seguir les mesures de seguretat per frenar la propagació de la Covid-19. Especialment, han parlat de les recomanacions a seguir en les trobades amb familiars i amics i altres moments en què s’acostuma a abaixar la guàrdia en aspectes de prevenció.

Els punts que més han destacat els voluntaris han estat l’ús correcte de la mascareta, tapant el nas i la boca, la desinfecció de mans i la distància interpersonal. La coordinadora de la Creu Roja al territori és Norma Rivas, qui assenyala que “hem repartit més de 3.000 mascaretes i hem recollit bones reaccions per part dels joves”.

La campanya “Evita ser #COVIDSpoiler” va començar el passat mes d’agost, per un encàrrec de la Generalitat a la Creu Roja, després de detectar un important creixement dels contagis entre la població jove. Durant aquests mesos, la campanya ha passat per diversos municipis de Catalunya.

Paral·lelament a les accions de carrer, també s’ha dut a terme una acció de sensibilització a les xarxes socials, per tal d’amplificar la difusió del missatge. S’ha fet a través de consells de prevenció, amb l’etiqueta #COVIDSpoiler”, en les xarxes socials on hi ha més presència de públic jove com Instagram, Tik Tok, Spotify, Twitter o YouTube. 

spot_img

El + Vist