17.8 C
Lloret de Mar

2.800 joves de Lloret han participat de la campanya “Evita ser COVIDSpoiler”

Ha anat a càrrec de la Creu Roja, per incidir en l'ús correcte de la mascareta.

Una jove, participant de la campanya.
Una jove, participant de la campanya.

Darreres Notícies

La campanya “Evita ser #COVIDSpoiler”, de la Creu Roja, ha conscienciat uns 2.800 joves de Lloret sobre la importància de l’ús de la mascareta. Ja fa uns dies que es va posar el punt final a la iniciativa, que ha estat funcionant a la vila entre els mesos d’agost i setembre.

servicios profesionales jimenez

Un grup de joves voluntaris residents a Lloret de Mar han fet les funcions d’informadors i han passat pels carrers recordant i incidint en la importància de seguir les mesures de seguretat per frenar la propagació de la Covid-19. Especialment, han parlat de les recomanacions a seguir en les trobades amb familiars i amics i altres moments en què s’acostuma a abaixar la guàrdia en aspectes de prevenció.

Els punts que més han destacat els voluntaris han estat l’ús correcte de la mascareta, tapant el nas i la boca, la desinfecció de mans i la distància interpersonal. La coordinadora de la Creu Roja al territori és Norma Rivas, qui assenyala que “hem repartit més de 3.000 mascaretes i hem recollit bones reaccions per part dels joves”.

La campanya “Evita ser #COVIDSpoiler” va començar el passat mes d’agost, per un encàrrec de la Generalitat a la Creu Roja, després de detectar un important creixement dels contagis entre la població jove. Durant aquests mesos, la campanya ha passat per diversos municipis de Catalunya.

Paral·lelament a les accions de carrer, també s’ha dut a terme una acció de sensibilització a les xarxes socials, per tal d’amplificar la difusió del missatge. S’ha fet a través de consells de prevenció, amb l’etiqueta #COVIDSpoiler”, en les xarxes socials on hi ha més presència de públic jove com Instagram, Tik Tok, Spotify, Twitter o YouTube. 

spot_img

El + Vist