10.5 C
Lloret de Mar

200 corredors participaran a la Costa Brava Radical Trail

Encara es poden fer inscripcions a la pàgina web del Costa Brava Radical Trail. Hi ha tres curses: 160 km, 80 km o 25 km.

Pàgina web
Pàgina web

Darreres Notícies

Aquest diumenge, 200 corredors passaran per Lloret amb motiu de la Costa Brava Radical Trail. La prova consta de tres curses de llargades diferents, però totes amb un nivell de dificultat força elevat.

servicios profesionales jimenez

Els primers en sortir ho faran dissabte a les set del matí des de Cadaqués i recorreran 160 quilòmetres fins a Blanes; els segons sortiran des de Tamariu i faran 80 quilòmetres; i els últims sortiran de Tossa i recorreran els 25 quilòmetres que hi ha fins a Blanes. Un dels organitzadors, Alex Ramon, ha explicat que durant tot el diumenge aniran passant corredors per Lloret, sobretot al migdia.

Alex Ramon ha explicat que els va costar decidir si el recorregut era de nord a sud o de sud a nord, però finalment es van decidir per programar l’arribada a Blanes per les facilitats de comunicació que hi ha per als participants de fora.

De moment hi ha apuntats uns 200 participants i al llarg dl dia d’avui encara es poden fer inscripcions a la pàgina web del Costa Brava Radical Trail.

spot_img

El + Vist