7.4 C
Lloret de Mar

220 participants al campionat de natació adaptada d’aquest diumenge, a la Piscina de Lloret

L’organitza la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), i comptarà amb esportistes d’arreu del territori català.

Un nedador en una prova de natació adaptada (ACELL)
Un nedador en una prova de natació adaptada (ACELL)

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana, se celebra a la Piscina de Lloret un campionat de natació adaptada. L’organitza la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), i comptarà amb esportistes d’arreu del territori català.

servicios profesionales jimenez

S’hi esperen 220 participants, que competiran en diferents modalitats de natació. Manel Algeciras, director gerent d’ACELL, en fa una valoració positiva, després de dos anys marcats per la pandèmia.

“És un dels campionats que tenen molt d’interès perquè d’aquí dos mesos i mig organitzem uns grans jocs Special Olympics i serà una prova de foc per als esportistes”

Manel Algeciras

La majoria de participants competeixen en un parell o tres de proves. Segons Manel Algeciras, hi ha propostes aptes per a tothom.

“El que volem és que qualsevol esportista que vulgui fer una prova de natació dins de les seves capacitats pugui venir a un Campionat de Catalunya”

Manel Algeciras

L’organització posa de relleu que sempre han tingut una molt bona acollida per part de l’Ajuntament de Lloret. En aquest sentit, la regidora d’Esports, Ana García-Castany, reconeix que és un plaer poder comptar amb competicions com aquesta al municipi.

“Tenim una piscina que compleix totes les característiques, amb les instal·lacions adaptades, i grades que poden rebre molt de públic”

Ana García-Castany

El campionat de natació adaptada es farà aquest diumenge, a la Piscina de Lloret, de deu del matí a dues de la tarda.

spot_img

El + Vist