4.6 C
Lloret de Mar

270 judokes de 45 clubs de diferents països participaran a l’stage de Lloret

Se celebra aquest cap de setmana al pavelló de l'escola Pompeu Fabra i l'organitza el Club Judo Nova Unió.

Marc Dailos, de blau
Marc Dailos, de blau

Darreres Notícies

Més de 270 judokes de 45 clubs internacionals es reuniran, aquest cap de setmana, en un nou stage de pretemporada a Lloret de Mar. L’organitza, com cada any, el Club Judo Nova Unió.

servicios profesionales jimenez

Els participants són de diferents categories i nacionalitats. Enguany, hi haurà judokes de clubs de Catalunya, València, País Basc, França, Bèlgica i Suïssa. Aprofitaran l’estada per a preparar la nova temporada tant des del punt de vista tècnic com físic.

El president del Judo Nova Unió, Marc Dailos, destaca que són dues jornades d’aprenentatge i que, a més, serveixen de punt de trobada per als practicants d’aquest esport.

Els judokes comptaran amb la direcció de set tècnics: David Soriano, Laia Fernández, Joan Rojo, Axel Forreiter, Nico Oana, Iñaki Salas i el mateix Marc Dailos. Tots ells són entrenadors contrastats i amb experiència, que han assolit resultats destacats en diferents competicions d’alt nivell.

A banda de les sessions pràctiques, també s’han programat dues conferències. La primera, a càrrec de Dailos, donarà a conèixer de quina manera es poden aplicar els recursos TAC en aquest esport. En la segona, amb David Soriano com a ponent, s’explicarà l’estructura del judo de competició.

L’stage de judo de pretemporada 2018 es durà a terme al pavelló de l’escola Pompeu Fabra. La jornada s’obrirà aquest dissabte, a les deu del matí i es tancarà a dos quarts de vuit del vespre. L’endemà, es posarà el punt final a dos quarts d’una, després d’una sessió Randori, és a dir, d’estil lliure.

spot_img

El + Vist