7.5 C
Lloret de Mar
La trobada d'avui

28 alumnes de Lloret de Mar participen a la quarta Jornada de Delegats de segon d’ESO de La Selva

Es fa aquest matí a Sils, amb 113 alumnes de 17 centres d'arreu de la comarca. L'organitza el Consell Comarcal amb la col·laboració, entre altres, d'El Puntet.

La trobada d'avui

Darreres Notícies

28 alumnes de Lloret de Mar participen aquest matí, a Sils, a la Jornada de Delegats de segon d’ESO de la comarca de La Selva. Són deu de l’institut Coll i Rodés, vuit del Rocagrossa, sis de l’Institut Escola i quatre de la Immaculada Concepció.

En conjunt, s’han aplegat 113 alumnes de 17 centres d’arreu de la comarca. El tècnic de l’Oficina Jove de la Selva, Amadeu Breva, explica que la intenció no és explicar-los quines són les funcions dels delegats, que poden ser diferents a cada institut, sinó que la idea és donar-los eines que els facilitin aquesta tasca i també el seu desenvolupament en l’àmbit acadèmic i, fins i tot, en un futur, en el professional.

Aquesta és la quarta edició de la trobada i, segons Amadeu Breva, les valoracions sempre són molt positives. El tècnic de l’Oficina Jove de la Selva ha argumentat que els alumnes que hi participen són de segon d’ESO perquè els de primer tot just acaben d’arribar a l’institut. A més, també hi ha un espai dedicat als tutors, perquè puguin intercanviar experiències.

La trobada l’organitza cada any el Consell Comarcal de La Selva, amb la col•laboració, entre d’altres, del Puntet de Lloret.

spot_img

El + Vist