16.1 C
Blanes
Infants participants a una competició d'atletisme

320 alumnes de l’Àngels Alemany participaran a unes miniolimpíades aquest divendres

Les organitza el Consell Esportiu de la Selva amb la col·laboració de l'atleta Àngel Mullera, que ressalta que el més important és transmetre els valors de l'esport als més menuts.

Infants participants a una competició d'atletisme

Darreres Notícies

Uns 320 alumnes de l’Àngels Alemany d’entre 1r i 4t de Primària participaran aquest divendres a unes miniolimpíades. Un dels mestres d’educació física de l’escola, Albert Marcos, creu que és una molt bona oportunitat perquè els alumnes coneguin l’atletisme i assegura que tots estan molt emocionats.

A banda de fomentar la pràctica esportiva, aquesta activitat també contribueix a ensenyar els valors de l’esport als més petits.  

“El que treballem són els valors de l’esforç, el companyerisme, el sacrifici, la superació… En qualsevol etapa de la vida tot això és clau i, si ho poden conèixer des de petits, molt millor”

Albert Marcos
circo de las estrellas

Per a l’organització de les miniolimpíades, el Consell Esportiu de la Selva compta amb la col·laboració de l’atleta Àngel Mullera, entrenador del Club Atletisme Lloret, que explica que s’han preparat tres proves: una de llançament, una de velocitat i una de salt d’allargada.

Per a Mullera també és molt important transmetre els valors que hi ha entorn a l’atletisme. Per això la prova no comptarà ni amb resultats ni amb classificacions.

“El que s’ensenya sobretot és el respecte als altres i que tothom ho pot fer, tingui més nivell o menys nivell”

Àngel Mullera

Les miniolimpíades se celebraran demà al matí, a les pistes d’atletisme, d’un quart de deu a una.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist