19.8 C
Blanes
Cantata de la Clika a Terrassa.

350 alumnes de Lloret canten cançons amb La Clika

Un projecte impulsat per Cases de la Música que pretén generar afició per la música i treballar valors universals com la solidaritat, la comunitat o la diversitat.

Cantata de la Clika a Terrassa.

Darreres Notícies

Aquest dimecres es duu a terme un espectacle de primer ordre amb 350 alumnes de Lloret de Mar. Al llarg del curs han preparat un repertori de cançons amb la companyia La Clika, que es representen demà amb un parell de funcions.

Aquestes cançons, que han estat treballades per alumnes de 2n i 3r de Primària -és a dir, de 7 i 8 anys-, fomenten l‘autoestima, l’amistat, la diversitat, l’ecologisme o la igualtat de gènere. Són totes cançons originals de La Clika. La coordinadora Yolanda Moreno explica que “la Clika vol dir colla d’amics, aquella gent que està al teu costat quan tens un problema, vols xerrar o passar una bona estona”.

circo de las estrellas

L’argument de l’espectacle té uns protagonistes: en Roc, la Mel, la Shui, l’Aran, en Tomàs, la Reel, en Massin, la Lola, L’Aissatou i la Neu, que són els personatges de La Clika. Els encanta jugar després de l’escola i fer activitats plegats.

La Clika és un projecte impulsat per les Cases de la Música. Fa més de vint anys que treballem en el sector musical, en els àmbits de la formació, creació, participació i concerts. Es tracta d’un projecte sociomusical sense afany de lucre amb la participació d’institucions i empreses culturals catalanes. Actualment hi participen 420 escoles dels territoris de parla catalana.

En el cas de Lloret, el projecte forma part del Pla Educatiu d’Entorn i es coordina des del departament d’Educació. Les dues funcions, adreçades a les famílies, arriben aquest dimecres, 31 de maig, al Teatre. A les 12h, amb els alumnes de les escoles Esteve Carles, Pere Torrent i Àngels Alemany. I a les 16h, amb Pompeu Fabra, Institut-Escola i la Immaculada Concepció.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist