27.2 C
Lloret de Mar
Cartell del torneig

Obertes les inscripcions del torneig de futbol sala Santa Cristina

Ja s’han obert les inscripcions per participar al torneig de Santa Cristina de futbol sala. D’acord amb l’experiència d’altres anys, el secretari del Club Unió Futbol Sala, Josep Maria Ribera, creu que és difícil fer una previsió de la quantitat d’equips que hi haurà, perquè sempre varia, tot i que calcula que serà entre una […]

Cartell del torneig

Darreres Notícies

Ja s’han obert les inscripcions per participar al torneig de Santa Cristina de futbol sala. D’acord amb l’experiència d’altres anys, el secretari del Club Unió Futbol Sala, Josep Maria Ribera, creu que és difícil fer una previsió de la quantitat d’equips que hi haurà, perquè sempre varia, tot i que calcula que serà entre una dotzena i una vintena.

La majoria sempre són de Lloret i estan formats per grups d’amics, perquè la filosofia del torneig és simplement passar una bona estona. I per no trencar aquest bon ambient, l’entitat organitzadora mai no s’ha plantejat donar cap premi en metàl·lic.

Aquest format funciona, perquè el torneig arriba ja a la 32ena edició com una activitat clàssica de la Festa Major. Els partits es disputaran del 14 al 23 de juliol i cada any generen molta expectació, ja que les grades del pavelló del Molí solen estar plenes cada tarda i cada nit.

Una novetat d’aquest any és que en la categoria femenina, que es va crear fa uns anys amb força èxit, es dividirà en dues categories, perquè hi ha molta diferència de nivell entre les noies que juguen a futbol o futbol sala i les que no.

Els equips han de ser d’entre vuit i dotze persones i tots els membres han de tenir un mínim de 16 anys. Les inscripcions s’han de fer abans del 10 de juliol al telèfon 667 72 02 23 i el sorteig dels partits es farà divendres 11.

spot_img

El + Vist