13.2 C
Lloret de Mar

4.000 infants participaran als jocs Emporion a Lloret i Blanes

Es disputaran el cap de setmana del 6 i 7 de juny.

Presentació dels Jocs Emporion
Presentació dels Jocs Emporion

Darreres Notícies

4.000 nens seran a Lloret de Mar i a Blanes els propers 6 i 7 de juny per disputar les finals dels Jocs Esportius Escolars de les comarques de Girona. Els anomenats Jocs Emporion es duran a terme simultàniament en les dues poblacions veïnes, que acolliran un total de 14 modalitats esportives.

Lloret obrirà les portes de la piscina, de les pistes d’atletisme i dels dos pavellons municipals. Allà els participants, d’entre 6 i 16 anys, hi faran les competicions d’handbol, gimnàstica rítmica, natació, jugo, atletisme i twirling.

La presentació de l’esdeveniment esportiu s’ha fet aquest dimecres a la seu de la Diputació de Girona. La regidora d’Esports en funcions de l’Ajuntament de Lloret, Ester Olivé, subratlla la importància de ser-ne una de les dues seus.

L’altra seu és Blanes. L’alcalde en funcions, Josep Marigó, destaca les bones sinèrgies que els uneixen amb Lloret. Josep Pujols, representant territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona, assenyala que els jocs esportius escolars aporten diversos valors.

Les finals gironines dels jocs esportius escolars comptaran amb 4.000 participants. A aquests nens els acompanyaran pares i mares. Es calcula que entre uns i altres sumaran unes 12.000 persones. Les que es mobilitzaran amb els Jocs Emporion, segons Xavier Soy, videpresidents en funcions de la Diputació de Girona.

Els Jocs Emporion arribaran el cap de setmana del 6 i 7 de juny a les instal·lacions esportives de Lloret de Mar i Blanes.

spot_img

El + Vist