25 C
Lloret de Mar
Una nena al casal, aquest matí (Casal del Pompeu Fabra)

400 infants ja han començat el casal d’estiu amb normalitat prepandèmica

Aquest estiu, hi ha dos casals municipals, al Pompeu Fabra (amb horari de matí i tarda) i Pere Torrent (només de matins).

Una nena al casal, aquest matí (Casal del Pompeu Fabra)

Darreres Notícies

Ja estan en marxa els casals d’estiu municipals de Lloret de Mar. Aquest any n’hi ha dos, a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, amb uns 400 infants de P3 fins a 6è de Primària.

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, explica que, després de dos anys molt marcats per la situació de pandèmia, aquest estiu els casals tornen amb la normalitat de sempre i amb la voluntat d’omplir d’una manera enriquidora el temps lliure que tenen els infants durant les vacances d’estiu.

“El que busquem és que els infants i els joves no estiguin dos mesos parats a casa seva sense fer cap activitat i que es puguin relacionar amb altres infants i joves”

Albert Ferrández
Unes nenes jugant, al casal, aquest matí (Casal d'Estiu Pompeu Fabra)
Unes nenes jugant, al casal, aquest matí (Casal d’Estiu Pompeu Fabra)

Els casals s’allarguen fins al 31 d’agost. Al Pompeu Fabra, de dilluns a divendres, de 9 a 19 hores; mentre que el Pere Torrent funciona només de matins, de 9 a 13 hores. Tots dos ofereixen servei de menjador i la possibilitat d’anar-hi dissabtes al matí.

spot_img

El + Vist