8.3 C
Lloret de Mar

400 lloretencs, de moment, aniran a fer la V a Barcelona per la Diada

Uns 400 lloretencs estan inscrits a l’Assemblea Nacional Catalana per anar a Barcelona l’11 de Setembre i participar en la confecció de la V. La coordinadora de Lloret per la Independència, Anna Maria Boix, està molt satisfeta amb la resposta dels veïns, ja que gairebé han triplicat la participació respecte a la gran manifestació del […]

Paradeta ANC
Paradeta ANC

Darreres Notícies

Uns 400 lloretencs estan inscrits a l’Assemblea Nacional Catalana per anar a Barcelona l’11 de Setembre i participar en la confecció de la V.

La coordinadora de Lloret per la Independència, Anna Maria Boix, està molt satisfeta amb la resposta dels veïns, ja que gairebé han triplicat la participació respecte a la gran manifestació del 2012.

De moment ja hi ha plens set autocars de 55 places i se n’ha començat a omplir un altre. Si algú encara no està apuntat ho pot fer per internet o bé a la paradeta que l’ANC muntarà tant dissabte com diumenge a la plaça de l’església. La sortida dels autocars el dia 11 serà a tres quarts de dues.

La confecció de la V a Barcelona serà el gran acte de la Diada d’aquest any, però Lloret per la Independència té altres activitats programades. La primera serà la vigília. Dimecres 10 a la nit es farà la tercera edició de la Marxa de torxes, que aquest cop estarà organitzada per l’Assemblea. La convocatòria és a dos quarts de deu a la Roca d’en Maig. D’allà, es pujarà fins a la Dona Marinera, per baixar amb les torxes enceces i anar fins a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà un manifest i hi haurà actuacions.

El mateix dia 11 al matí, l’ANC torna a fer una crida a la població perquè els doni suport. L’entitat entregarà a l’alcalde els compromisos que ha recollit d’entitats i empreses de la vila que han signat per manifestar la seva voluntat de poder votar el 9 de novembre. L’acte serà a les onze del matí a la sala de plens de l’Ajuntament.

Aquest mateix acte es farà a tots els ajuntaments de Catalunya. I uns dies després, s’entregaran al Parlament totes les firmes recollides a la campanya “Signa un vot per la independència”. Qui encara no hagi signat, pot fer-ho també aquest cap de setmana a la paradeta de la plaça de l’església.

spot_img

El + Vist