14.3 C
Blanes
La cursa de velocitat de 60 metres dels nens de P3

Els 670 alumnes de l’Àngels Alemany celebren les seves pròpies Olimpíades

L'escola dedica un projecte interdisciplinari als Jocs Olímpics i els 670 alumnes han participat aquest dimecres en una cursa a les pistes d'atletisme.

La cursa de velocitat de 60 metres dels nens de P3

Darreres Notícies

Els 670 alumnes de l’escola Àngels Alemany, de tres a dotze anys, han participat al llarg del matí en diferents curses a les pistes d’atletisme, com proves de velocitat, juntament amb pares i mestres. És una de les activitats que formen part del projecte interdisciplinari impulsat pel centre i dedicat, aquest any, als Jocs Olímpics.

La directora, Mònica Bertó, ha argumentat que la situació de l’escola -enmig de la zona esportiva de Lloret- és idònia per organitzar activitats relacionades amb l’esport. A més, assegura que és un mètode ideal perquè els alumnes aprenguin de manera lúdica.

Aquest dilluns l’escola va celebrar la cerimònia d’obertura dels Jocs fent arribar la torxa olímpica al pavelló municipal i el tancament de la setmana serà el proper divendres en què, coincidint amb el Carnaval, faran una rua amb els alumnes aniran disfressats d’esportistes, i a la tarda clausuraran els Jocs Olímpics de l’Àngels Alemany.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist