17.2 C
Lloret de Mar

750 persones participen de la Cursa de Nadal, feta el passat 24 de desembre a Lloret

Es tracta d'una prova popular consolidada, amb podi d'atletes professionals.

Sortida de la cursa
Sortida de la cursa

Darreres Notícies

750 persones van participar, el passat 24 de desembre, a la Cursa de Nadal de Lloret. Una prova de caràcter popular, que va reunir sobretot veïns, a més de gent de fora. La cursa la van dur a terme persones de totes les edats, que van gaudir d’una jornada esportiva assolellada. Joan Bernat, regidor d’Esports, assenyala que “és una cursa consolidada, amb molta gent de Lloret i va fer un dia espectacular”.

servicios profesionales jimenez

Tot i ser una prova popular, el podi va ser força lloretenc, amb atletes “professionals” als primers llocs. El guanyador, en homes, va ser Jonathan Romeo. Va recórrer els 5 km de la cursa en 14 minuts i 31 segons. Va anar seguit d’Àngel Mullera. En dones, la primera en arribar a la meta va ser Irene Batlle, del GEIEG, amb un temps de 17 amb 42.

A més de premiar els primers en arribar a la meta, la cursa de Nadal del passat dia 24 va fer un reconeixement a Aspronis com a entitat que sempre porta uns quants participants.

Com a curiositat, el corredor de més edat va ser un home nascut l’any 1935. Va completar la cursa de Nadal amb 82 anys. Pel que fa als més petits, de 3 anys o menys, van fer un recorregut de 100 metres a dins de les pistes d’atletisme.

Es poden consultar tots els resultats a la web de l’ajuntament de Lloret.

spot_img

El + Vist