19.1 C
Lloret de Mar
Embarcacions, a la platja.

80 vogadors participen a la regata s’Amorra Amorra jove

Serà la tercera edició d’aquesta regata per a joves, que comptarà amb la participació dels equips infantils i juvenils dels diversos clubs i entitats de la vila.

Embarcacions, a la platja.

Darreres Notícies

Un dels moments més esperats de la diada de Santa Cristina és el S’Amorra Amorra, la tradicional regata que enfronta els diferents clubs i entitats de rem de Lloret de Mar, tant en homes com en dones. Aquesta tarda, es farà una prèvia, amb la regata S’Amorra Amorra Jove.

Serà la tercera edició d’aquesta regata per a joves, que comptarà amb la participació dels equips infantils i juvenils dels diversos clubs i entitats de la vila. En total, s’hi esperen uns 80 vogadors, que completaran un recorregut adaptat a les seves edats.

Tomàs Rodríguez, president de l’Associació de clubs de rem de Lloret, assenyala que l’objectiu és que “els joves participin també de la Festa Major i apropar-los al rem, un esport arrelat a la vila”.

La tercera edició de la regata S’Amorra Amorra Jove es farà a partir de les 17h, a la platja gran, a davant del Museu del Mar. L’activitat està organitzada per l’Associació de clubs de rem de Lloret i Blanes i l’Obreria de Santa Cristina. A més, compta amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports, el Consell Esportiu de La Selva i el PdePa.

La regata s’Amorra Amorra en edat sènior, que arriba a la 46a edició, es farà aquest dia 24, Diada de Santa Cristina. Tomàs Rodríguez assenyala que és la regata “més especial” pels clubs de Lloret i recorda que l’any passat “no la vam poder gaudir” a causa de la pandèmia.

El sorteig de les posicions de sortida del S’Amorra Amorra del dia 24 es farà aquesta nit, cap a les 22h, a la sala d’actes de l’Ajuntament. Es farà a porta tancada però es podrà seguir a través de les xarxes socials de la ràdio.

spot_img

El + Vist