4.6 C
Lloret de Mar

AVUI DESTAQUEM

Lloret de Mar rep 6 MEUR per a la nova residència i centre de dia de la gent gran

El consistori també ha sol·licitat la delegació de competències a la Generalitat per poder fer la licitació del projecte

Lloret de Mar reuneix avui 25 gossos policia de tota Catalunya

La jornada, que s’allarga tot aquest divendres a la comissaria local, comptarà amb diferents entrenaments a l’exterior de l’edifici, al dipòsit de vehicles i al pàrquing soterrani.

DARRERS PROGRAMES

Amb K de Kultura – 3 Febrer 2023

Recupera el programa ‘Amb K de Kultura’ d’aquest divendres, 3 de febrer de 2023

Bon Dia Bona Hora – 3 Febrer 2023

Avui divendres us expliquem que Lloret de Mar acull avui una trobada amb 25 gossos policia d’arreu de Catalunya. Lloret de Mar serà avui la seu d’una trobada amb 25 gossos unitats canines policials d’arreu de Catalunya. Participaran d’una jornada formativa sobre cerca i detecció, a càrrec d’un instructor provinent de Madrid. S’hi espera la presència de les unitats canines de les policies locals de diferents municipis com Vilassar de Mar, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Guíxols, Santa...

Tertúlia Ciutadana – 2 Febrer 2023

La xerrada setmanal a la ràdio

DARRERES NOTÍCIES

Una tirolina de 25 metres i un rocòdrom, al nou parc infantil, que estarà acabat aquest febrer

Es tracta d'una remodelació total del parc del costat de l'escola Pere Torrent, seguint una proposta de l'Ajuntament dels Infants, i el cost dels treballs és de 115.000 euros.

Obertes les inscripcions per formar parelles lingüístiques a Lloret de Mar

Es tracta d'una campanya voluntària, que posa en contacte una persona catalanoparlant amb una de nouvinguda que vol millorar la llengua.

‘Travy’, una trobada atípica, hilarant i commoverdora de la família Pla al Teatre de Lloret

L'obra -dirigida per l'actor Oriol Pla, on hi actua la seva germana i pares (i tothom s'interpreta a si mateix)- es representa aquest divendres (20h).

Els partits del cap de setmana

L'hoquei rep el Dominicos i el futbol, el Banyoles; mentre que la Juve es desplaça al camp del Vilassar de Mar 'B'.

Junts i PSC reclamen al Parlament quan es farà un nou centre escolar a Lloret de Mar

La diputada Batlle ha presentat unes preguntes sobre quina previsió hi ha i el PSC prepara una iniciativa parlamentària, tot i que aquesta inversió no s'inclou als pressupostos de la Generalitat.

ALTRES ÀUDIOS
NOVA RÀDIO LLORET

Gil Membrado, de 15 anys, el pilot més jove en córrer al Rally de Lloret

Aquest corredor d'Olost, tot un crac per la seva precocitat, farà el seu debut a Espanya competint per primera vegada sobre asfalt, amb un Ford Fiesta Rally4.

Un de cada 2 homes i una de 3 dones tindran càncer l’any 2030

Són dades que es posen de relleu amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, aquest 4 de febrer.

Lloret rebrà 10.000 tones de residus provinents de l’abocador de Solius

Aquest dimecres, la Generalitat ha acordat amb els ajuntaments que aboquen a Solius, que són una quinzena, que l’abocador es convertirà en una planta de transferència.

‘A febre’, la pel·lícula que projecta el Cineclub Adler aquest dijous

Es tracta de l'òpera prima de la cineasta brasilera Maya Da-Rin. La projecció és avui, a les 20.30 hores, al Teatre.

PLE MUNICIPAL

Ple Municipal 30 Gener 2023

Recupera el debat del plenari corresponent al dilluns 30 de gener de 2023. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible i fàcil d’escoltar els continguts de la sessió.

Ple Municipal Extraordinari 27 Desembre 2022

Recupera el debat del plenari extraordinari corresponent al dimarts 27 de desembre de 2022. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible i fàcil d’escoltar els continguts de la sessió.

Ple Municipal Ordinari 19 Desembre 2022

Recupera el debat del plenari ordinari corresponent al dilluns 19 de desembre de 2022. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible i fàcil d’escoltar els continguts de la sessió.

Ple Municipal Extraordinari 19 Desembre 2022

Recupera el debat del plenari extraordinari corresponent al dilluns 19 de desembre de 2022. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible i fàcil d’escoltar els continguts de la sessió.