18.4 C
Lloret de Mar

AVUI DESTAQUEM

El Lloret Drone Festival torna aquest divendres

El Govern ha fet un seguit de proves que han permès contrastar la viabilitat de l’esdeveniment en un format més reduït i amb un espectacle adaptat.

Els veïns de Lloret Residencial tornen a tenir aigua, malgrat que Rec Madral no ha pagat el deute

L'Ajuntament considera prioritari que els veïns tinguin aigua, perquè és un bé essencial, però denuncia que l'empresa els deu més de 250.000 euros.

DARRERS PROGRAMES

Ràdio Box – 31 Juliol 2021

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

Bon Dia Bona Hora – 30 Juliol 2021

Acabem la setmana explicant-vos que el Lloret Drone Festival torna aquesta nit. Finalment, l’Ajuntament ha decidit organitzar una nova sessió del festival. El Govern municipal aposta fermament pel Drone Festival i ha fet un seguit de proves a la platja de Lloret que han permès contrastar la viabilitat de l’esdeveniment en un format més reduït i amb un espectacle adaptat. Per garantir la qualitat de l’esdeveniment, s’ha reduït el nombre de drons, que seran 50 en lloc de 100....

Bon Dia Bona Hora – 29 Juliol 2021

Aquest dijous us anunciem que Lloret de Mar s’ha adherit al Pacte d’alcaldies per l’energia i el clima, impulsat per la Comissió Europea. Aquesta adhesió implica que l’Ajuntament es faci seus els objectius de la Unió Europea per l’any 2030 i adopti el compromís de reduir més del 40% de les emissions de CO2 en el seu territori al llarg de la propera dècada. Per aconseguir-ho es treballarà en la millora de l’eficiència energètica i un major ús de...

DARRERES NOTÍCIES

Meraki Films estrenarà ‘El nen de sutge’ en una projecció conjunta de tots els seus curts

La companyia farà una sessió de cinema a la fresca aquesta nit, en què es podran veure tots els seus curtmetratges. Serà a la plaça Pere Torrent, a les 23 hores.

Glaucs tanca, aquest diumenge, la segona edició de l’Estiueja

El concert es farà a les 21 hores, a la plaça Germinal Ros, seguint totes les mesures de seguretat per la Covid.

La música dels anys 80 ambientarà el Clon Festival d’aquest dissabte

Los 80 Principales seran els encarregats del concert, amb versions de cançons mítiques d'aquesta dècada. L'actuació es farà demà, a les 22.30 hores, a la Plaça Germinal Ros.

L’Ajuntament restaura un hipogeu modernista de la família Fàbregas Mataró

Data del 1912 i la família el va cedir a principis d’aquest any al consistori, que s’ha fet càrrec de la seva restauració.

El cartell de la Festa Major 2022 serà, finalment, el de Pilar Córdoba

La Comissió d’Obreres de Santa Cristina ha explicat que per un problema amb l’autoria de la fotografia usada per al disseny del cartell guanyador del Premi Ses Obreres la guanyadora del concurs ha decidit renunciar al premi.

NO T'HO PERDIS

Ple Municipal 28 juliol 2021

Recupera el debat del plenari corresponent al dimecres 28 de juliol de 2021.A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible i fàcil d’escoltar els continguts de la sessió.

Bon Dia Bona Hora – 28 Juliol 2021

Aquest dimecres obrim el programa informatiu matinal de la ràdio de Lloret explicant-vos que l’Ajuntament de Lloret adquireix un habitatge per a ús social per la via del Tanteig i retracte. A més d’aquest habitatge, de forma imminent, es consolidarà l’adquisició de dos habitatges més. L’import d’aquesta acció, comptant els tres immobles, és d’una mica més de 241.000 euros, que procedeixen d’una partida pressupostària de 800.000 euros. Va ser creada per a la compra i adequació d’habitatges socials, a...

ALTRES ÀUDIOS
NOVA RÀDIO LLORET

L’Hotel Acapulco destina un espai per exposar i vendre obres dels artistes locals

Es tracta d'un projecte viu, que té previst organitzar diferents tipus d'activitats.

Andrés Díez fitxa pel Vilassar de Mar, a Tercera Divisió

El porter lloretenc inicia una nova etapa, després d’un any defensant la porteria del Figueres, a la mateixa categoria.

L’Ajuntament demana a la Generalitat, a partir d’una moció de Força Lloret, que faci cribratges gratuïts al sector turístic

La intenció és fomentar que els treballadors es facin tests d'antígens de manera periòdica per incrementar la sensació de seguretat de la clientela.

Tots els grups municipals reclamen la reobertura dels centres d’atenció primària

Al ple s'ha aprovat, per unanimitat, una moció de Lloret en Comú per instar la Generalitat a obrir els CAP que han tancat, total o parcialment, per la pandèmia.

PLE MUNICIPAL

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dimecres 28 de juliol (16:30 hores)

Data: Dimecres, 28 de juliol de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica 08.-2021-0728-CONVOCATORIA-1Baixa

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 28 de juny (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 28 de juny de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica Baixa

Ple Municipal 31 Maig 2021

Recupera el debat del plenari corresponent al dilluns 31 de maig de 2021.A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible i fàcil d’escoltar els continguts de la sessió. El primer punt correspon a l’aprovació de l’acta de la sessió anterior del 26 d'abril de 2021.

Ple Municipal 26 d’abril 2021

Recupera el debat del plenari corresponent al dilluns 26 d'abril de 2021. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible i fàcil d’escoltar els continguts de la sessió. El primer punt correspon a l’aprovació de l’acta de la sessió anterior del 29 de març de 2021.