13.6 C
Lloret de Mar
Logotip de l'associació

A Lloret el Dia Mundial del Parkinson es commemora amb una exposició i una xerrada

L'exposició es pot visitar aquests dies a la Casa de la Cultura i la xerrada es farà dimarts vinent a la sala polivalent de la biblioteca.

Logotip de l'associació

Darreres Notícies

Avui, 11 d’abril, és el Dia Mundial del Parkinson. Una malaltia neurodegenerativa, crònica i progressiva, que afecta el sistema nerviós central, en concret les estructures del cervell encarregades del control i de la coordinació dels moviments, així com de la postura.

Des de l’Associació Catalana de Parkinson Blanes La Selva – Alt Maresme consideren que encara és una malaltia molt desconeguda i per això aquests dies fan una exposició a Lloret per mostrar els diferents símptomes, que van més enllà dels tremolors. Ho ha explicat la presidenta de l’associació, Antònia Escalé.

A banda de l’exposició, que es pot visitar a la Casa de la Cultura, l’entitat ha programat també una xerrada dimarts vinent, 17 d’abril. En aquesta ocasió es farà èmfasi en la importància de la rehabilitació. La conferència es farà dimarts vinent a les set de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist