7.3 C
Lloret de Mar

‘A vueltas con Lorca’, amb Carmelo Gómez, arriba aquest divendres al Teatre de Lloret

El reconegut actor està acompanyat a l’escenari pel pianista ucraïnès Mikhail Studionov. L'espectacle es podrà veure demà, a les 20 hores.

Carmelo Gómez (Sergio Parra)
Carmelo Gómez (Sergio Parra)

Darreres Notícies

Carmelo Gómez actuarà demà al vespre al Teatre de Lloret per oferir l’espectacle A vueltas con Lorca. No es tracta d’un recital de poesia ni de teatre, sinó que l’objectiu de l’espectacle és explicar la vida de Federico García Lorca, les seves passions, pors i amor, a través del seu teatre, dels seus poemes, de les seves influències i de les seves obsessions.

“És un joc amb tota la poesia de Federico, amb tota la seva obra dramàtica i amb tots els pensaments que va deixar escrits”

Carmelo Gómez
servicios profesionales jimenez

Tot plegat, a partir de textos del mateix Lorca, però també de Cervantes i Lope de Vega, entre altres.

Carmelo Gómez apunta que és un espectacle que requereix certa concentració però anima els espectadors a deixar-se portar i no voler entendre-ho absolutament tot.

“Lorca deia que és un error voler entendre-ho tot i que, de fet, si no vols entendre-ho tot, és quan més entens; hem de fiar-nos més de la intuïció”

Carmelo Gómez

El reconegut actor està acompanyat a l’escenari pel pianista ucraïnès Mikhail Studionov. L’espectacle està programat per demà divendres, a les vuit del vespre, i les entrades valen 16 euros.

spot_img

El + Vist