19.1 C
Lloret de Mar
Una escena de la pel·lícula

‘Abans de la nevada’ és la pel·lícula que projectarà el Cineclub Adler aquest dijous

El llargmetratge de Hisham Zaman es podrà veure demà a les 21 hores al teatre municipal. Es projecta amb la col·laboració de la Plataforma per la Pau i es complementarà amb un col·loqui.

Una escena de la pel·lícula

Darreres Notícies

Nova pel·lícula del Cineclub Adler, per aquest dijous. L’entitat ha escollit Abans de la nevada, una road movie poc convencional sobre la família, l’amor, la dignitat i l’honor.

El llargmetratge, dirigit per Hisham Zaman, explica la història de Siyar, que busca la seva germana, que ha escapat del seu casament. El president del cineclub, Joan Moret, explica que la persecució suposarà un llarg viatge d’est a oest i assegura que el film farà reflexionar els espectadors.

La sessió, que forma part de Cinemes àrabs en ruta, començarà demà dijous, a les nou de la nit, al teatre municipal. El preu és de 5 euros. Com sempre, es veurà la versió original amb subtítols.

La projecció que s’emmarca dins del cicle Cinema i Drets Humans, una activitat que organitzen de manera conjunta el Cineclub Adler i la Plataforma per la Pau. La presentació de la pel·lícula anirà a càrrec d’Isidre Pallàs, membre de l’ONG Sodepau. Després de la projecció, hi haurà un col·loqui al vestíbul del teatre.

spot_img

El + Vist