11.4 C
Blanes
Un dels debats del campus, celebrat al Costa Brava Hub.

Aconseguir que els joves converteixin el seu propòsit en la seva professió

Aquest és un dels objectius del campus organitzat per la Fundació Princesa de Girona a Lloret de Mar.

Un dels debats del campus, celebrat al Costa Brava Hub.

Darreres Notícies

Aconseguir que els joves converteixin el seu propòsit en la seva professió. Aquest és un dels principals objectius del campus que ha organitzat aquest cap de setmana la Fundació Princesa de Girona a Lloret de Mar.

Durant quatre dies, 50 joves de tota Espanya han participat en aquesta iniciativa que s’emmarca dins el programa “Generació propòsit”. Un debat de geopolítica i reptes globals amb periodistes de La Vanguardia i El País, conferències a càrrec d’emprenedors socials, tallers de lideratge o activitats esportives han estat algunes de les propostes del campus, que s’ha clausurat aquest diumenge amb l’entrega de diplomes als participants.

La directora de programes de talent de la Fundació, Gema Guzmán, ha explicat que els 50 joves seleccionats comparteixen la seva preocupació per afrontar els reptes actuals de la societat i tirar endavant “idees amb impacte positiu en salut, educació o cultura”. Guzmán subratlla que volen potenciar un lideratge “ètic, conscient i amb cooperació amb els altres”.

El campus s’ha desenvolupat del passat dijous a diumenge al Costa Brava Hub, a Cala Canyelles. En les pròximes setmanes, la Fundació Princesa de Girona seleccionarà deu d’aquestes idees i oferirà als seus creadors un acompanyament per aconseguir que es converteixin en projectes reals.

Precisament durant la celebració del campus, s’ha pogut escoltar el testimoni d’alguns joves que van participar en la primera edició i ja han fet realitat la seva idea. És el cas de la gestora cultural i experta en màrqueting i vendes, Clara Ortega que va desenvolupar el projecte “Ni una butaca vacía”. Aquesta iniciativa plantejava apadrinar entrades en teatres i activitats culturals amb l’objectiu d’apropar la cultura a les persones grans en situació vulnerable.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist