8.3 C
Lloret de Mar

Activitats infantils al Museu del Mar avui i demà

El Museu del Mar organitza activitats infantils aquests dies de festes. Aquesta tarda durà a terme un taller per donar a conèixer el món del suro entre els més petits.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

El Museu del Mar organitza activitats infantils aquests dies de festes. Aquesta tarda durà a terme un taller per donar a conèixer el món del suro entre els més petits. La responsable és Ana Peña, que recorda que a Lloret va tenir un pes important aquest sector. A banda de conèixer el món del suro, els participants faran un petit tió amb un tap de suro. El taller començarà a les cinc de la tarda.

I demà, a la mateixa hora, s’organitzarà el joc de pistes sobre el robatori d’un collaret al Museu del Mar, en què es convida tots els infants a fer de detectius. I paral·lelament al joc de pistes, a partir de les cinc de la tarda, hi haurà el patge reial al mateix Museu del Mar, perquè tothom que ho vulgui pugui entregar la seva carta.

L’objectiu és donar una oferta per a les festes de Nadal. Els tallers s’adrecen a nens a partir dels sis anys. Tots els infants tenen l’entrada gratuïta, mentre que els adults han de pagar l’entrada al museu, que és de quatre euros. Les reserves s’han de fer al Museu del Mar de manera presencial o bé al telèfon 972 36 44 54.

spot_img

El + Vist