21.8 C
Lloret de Mar

Adrià Farré jugarà la pròxima temporada en el Club Patí Tordera

El jugador lloretenc tanca la seva etapa en el Club Hoquei Lloret per formar part del nou projecte torderenc, després de rebutjar diverses ofertes de França i Itàlia.

El jugador lloretenc, en un partit amb el Barça, aquesta temporada passada.
El jugador lloretenc, en un partit amb el Barça, aquesta temporada passada.

Darreres Notícies

Adrià Farré jugarà la pròxima temporada en el Club Patí Tordera, a l’OK Lliga Plata. El jugador lloretenc tanca la seva etapa en el Club Hoquei Lloret per formar part del nou projecte torderenc, després de rebutjar diverses ofertes de França i Itàlia.

El ja exjugador del Lloret explica els motius de la seva decisió. Considera que necessitava “un canvi esportiu” i també assenyala que la situació provocada per la pandèmia ha estat el motiu principal per dir “no” a les ofertes de l’estranger. Afegeix que “em va trucar l’entrenador del Tordera, era una bona opció”.

Adrià Farré, de 24 anys, feia cinc temporades que formava part del primer equip del Club Hoquei Lloret, on s’havia consolidat com a titular indiscutible, a més de passar per les categories inferiors del club.

Ara, al Tordera, competirà per fer una bona temporada a l’OK Lliga Plata, la mateixa categoria on haurà de jugar el Lloret, després del descens del passat curs.

spot_img

El + Vist