18.8 C
Lloret de Mar
'Adú' es veurà aquesta nit al Cinema d'Estiu

‘Adú’ tancarà el cicle Cinema d’Estiu a Sa Caleta

La projecció es farà a les 22 hores. El film, que tracta sobre la immigració, compta amb actors com Luis Tosar, Anna Castillo i Álvaro Cervantes.

'Adú' es veurà aquesta nit al Cinema d'Estiu

Darreres Notícies

El cicle Cinema d’Estiu es trasllada avui dimecres a Sa Caleta, per oferir la seva última sessió. Es projectarà la pel·lícula Adú, un llargmetratge que parla sobre la immigració amb la història d’un nen de sis anys que vol arribar des de l’Àfrica fins a Europa.

Le pel·lícula, dirigida per Salvador Calvo, compta amb actors com Luis Tosar, Anna Castillo o Álvaro Cervantes. A banda de la història d’aquest nen petit que desitja arribar al continent europeu, el film també presenta altres històries paral·leles. Una, és la d’un activista mediambiental que es retroba amb la seva filla. L’altra, és la d’un grup d’agents de la Guàrdia Civil que es prepara per enfrontar-se a un gran nombre de subsaharians que volen entrar a l’Estat espanyol.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, destaca la qualitat de la pel·lícula que es projectarà aquesta nit, molt premiada en diversos festivals. A més, assenyala que és “molt commovedora i dura, però que té un missatge molt positiu”.

“Adú parla sobre la immigració que ve des de l’Àfrica, és la història d’un nen que intenta de totes les maneres arribar Europa, és molt commovedora i dura, però té un missatge molt positiu”

Cristian Fernández

Adú es podrà veure aquesta nit, a partir de les deu, a Sa Caleta. Serà l’última sessió de la segona temporada del cicle Cinema d’Estiu, que ha projectat pel·lícules a la fresca en diferents espais de la vila.

spot_img

El + Vist