12.3 C
Blanes
Els protagonistes de 'Ahora sí, antes no'

‘Ahora sí, antes no’, una comèdia ‘per estimar la vida i viure una experiència romàntica’

El film sud-coreà serà projectat pel cineclub Adler, aquest dijous (21 hores) al teatre.

Els protagonistes de 'Ahora sí, antes no'

Darreres Notícies

‘Ahora sí, antes no’ és la pel·lícula –una comèdia romàntica feta a Corea del Sud- que projecta demà a Lloret el cineclub Adler.

El film comença amb un director de cinema independent que arriba a la seva destinació un dia abans per error. Aprofitant l’excés de temps lliure, entra en un palau restaurat on coneix a una jove artista, amb la qual passa la resta del dia, fins que ella planteja una pregunta i la resposta ho canvia tot. Si el dia tornés a començar, potser tots dos es comportessin de forma diferent, i potser poden comprovar-ho.

Aquest el plantejament de ‘Ahora sí, antes no’, del sud-coreà Hong Sang-soo. Com hem dit, una comèdia romàntica estructurada en dues parts, que parla de la condició efímera del desig.

Joan Moret, president del cineclub Adler, assegura que “ens enamorarem i veurem tota la pel·lícula amb un somriure d’orella a orella, és un film per estimar la vida i viure una experiència romàntica”. Afegeix que “formalment és interessant, juga amb l’estructura i es presenta dues vegades, ja que la vida té infinites variacions”.

La pel·lícula va ser la guanyadora del Lleopard d’Or i el Premi al Millor Actor en el Festival de Locarno de l’any 2015. ‘Ahora sí, antes no’ es projecta aquest dijous, a partir de les 21 hores, al teatre de Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist