17.9 C
Lloret de Mar

Ainhoa Sánchez omple de música els carrers de Lloret

La cantant lloretenca celebra la iniciativa de l'Ajuntament, que li permet cantar en diferents punts del municipi per oferir versions de pop anglès i castellà.

Ainhoa Sánchez, en una de les actuacions al carrer
Ainhoa Sánchez, en una de les actuacions al carrer

Darreres Notícies

La cantant lloretenca Ainhoa Sánchez actua als carrers de Lloret. L’Ajuntament ha impulsat una iniciativa que permet als artistes fer actuacions a la via pública, de manera que la gent pot gaudir de la música en directe i, a la vegada, els artistes poden recollir donatius.

servicios profesionales jimenez

Ainhoa Sánchez ja va ser l’estiu passat actuant als carrers de Tossa de Mar i celebra que aquest estiu Lloret també hagi apostat per oferir aquesta possibilitat a la destinació. Una iniciativa que assegura que agrada molt al públic i que a ella l’ajuda a agafar confiança.

“La música en viu sempre agrada i arriba més i aquí Lloret ve molta gent a l’estiu; i a sobre a mi m’aporta més confiança a l’hora de cantar davant de la gent”

Ainhoa Sánchez

Les actuacions al carrer es faran fins al 15 de setembre, cada divendres, dissabte i diumenge. Els punts escollits per la cantant són el Mirador dels Campions, la plaça Piferrer i la plaça Pere Torrent.

Ainhoa Sánchez, a la plaça Piferrer
Ainhoa Sánchez, a la plaça Piferrer

Interpreta, sobretot, versions de pop anglès, tot i que ha començat a cantar alguna cosa en castellà. A més, ja està preparant nous temes propis, que espera poder publicar aquest any.

El públic, gaudint de l'actuació d'Ainhoa Sánchez
El públic, gaudint de l’actuació d’Ainhoa Sánchez

Recordem que Ainhoa Sánchez va participar l’any 2015 en el programa La Voz, en què cantants amateurs lluiten per fer-se un lloc en el món de la música. La lloretenca va aconseguir passar les audicions a cegues i Malu la va escollir per formar part del seu equip. Anys després, la cantant ha seguit amb la seva carrera musical. L’any passat va presentar el seu nou single, titulat Say I’m Enough, que va crear durant el confinament del 2020.

spot_img

El + Vist