Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Presentació de la 9a temporada

Així és la nova temporada dels Dijous de l’Aurora, amb propostes de i per a dones

La primera de les propostes serà la presentació del llibre “A on em portin els atmetllers”, de Bàrbara Julbe, periodista de RAC1 i de La Vanguardia.

Presentació de la 9a temporada

Darreres Notícies

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

16 propostes variades per tractar temes que interessen les dones. La novena temporada dels Dijous de l’Aurora comptarà amb un cicle de xerrades, presentacions de llibres, teatre, sortides, tallers, passis de pel·lícules i altres activitats. Es fan un cop al mes. Començaran el pròxim mes d’octubre i s’allargaran fins al juny del 2018. La principal novetat és que les sessions seran a les 7 de la tarda.

La primera de les propostes serà la presentació del llibre “A on em portin els atmetllers”, de Bàrbara Julbe, periodista de RAC1 i de La Vanguardia. Altres actes destacats són les xerrades sobre intel·ligència emocional, les separacions des del punt de vista de la dona o l’acolliment familiar. A més, hi ha tot un seguit de tallers com el de dansa del ventre, autodefensa i estiraments, i se seguirà organitzant el concurs d’eslògans contra la violència masclista.

Una membre de l’Associació de Dones l’Aurora, Rosa Maria Roquer, exposa que “un cop acaba la temporada, al juny, comencem a pensar què podem fer i anem descartant coses que es repeteixin, intentem fer-ho tot diferent, tot i que mantenim activitats consolidades com, per exemple, el vermut poètic”.

L’Associació de Dones l’Aurora compta amb la col·laboració d’altres entitats de la vila per organitzar activitats, com el Cineclub Adler i la Plataforma per la Pau. Tot i que són actes d’interès per a les dones, també es convida a la participació dels homes.

Consulta tota la programació a l’enllaç següent: http://auroralloret.blogspot.com.es/p/els-dijous-de-laurora.html?spref=tw

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".