25.9 C
Blanes
Alba Saskia amb Mònica Huguet

Alba Saskia Rivas presenta ‘Con un par de alas’ a Blanes, acompanyada de família i amics

Dijous vinent la presentarà a Can Gallissà.

Alba Saskia amb Mònica Huguet

Darreres Notícies

Un llibre sobre l’amor incondicional, el fet de ser valent i de somiar. Així defineix l’editorial Planeta Con un par de alas, el primer llibre de la jove Alba Saskia Rivas, veïna de Blanes i lloretenca d’adopció, amb el qual ha estat finalista als premis Planeta, per una obra que va escriure en només dues setmanes i que fa poc s’ha publicat.

L’Alba volia presentar al llibre a casa, rodejada dels seus. Ahir al vespre va tenir lloc la presentació de Con un par de alas, al jardí botànic Mar i Murtra, amb la periodista de TV3 Mònica Huguet.

circo de las estrellas

Lola Gulias, editora de Planeta, diu que és totalment excepcional trobar una escriptora com l’Alba i assegura que el seu primer llibre desprèn “màgia real”. Mònica Huguet destaca que es va llegir la novel·la en una tarda i que li fascinen les relacions d’amor que hi ha en el llibre.

La presentació del llibre la va organitzar l’Ajuntament de Blanes, amb el suport del consistori lloretenc. L’alcalde Jaume Dulsat assenyala que l’Alba Saskia és tot un exemple.

Alba Saskia Rivas pateix una malaltia minoritària, la síndrome Brown-Vialetto-Van Laere, l’associació estatal de la qual n’és la presidenta, Hope. La seva primera novel•la, que ja és a les llibreries, és una història d’amor i superació personal. Dijous vinent la presentarà a Can Gallissà.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist