14.3 C
Blanes
Albert Om, amb la seva última obra.

Albert Om presenta el llibre ‘El dia que vaig marxar’ a Lloret

El periodista serà aquest diumenge (12h), a la llibreria de Can Gallissà.

Albert Om, amb la seva última obra.

Darreres Notícies

El reconegut periodista Albert Om serà aquest diumenge a Lloret de Mar. El presentador i director del programa ‘Islàndia’, de RAC1, presenta el seu llibre ‘El dia que vaig marxar‘ a la llibreria de Can Gallissà.

Albert Om, a qui recordem de programes de televisió com “El club” o “El convidat”, parlarà de la seva obra, que és “un llibre de descobriment i també un homenatge als pares“.

“Connecta amb el desig de molta gent de fer una pausa a la vida”

Albert Om

“El dia que vaig marxar” relata el canvi que va fer Albert Om, quan estava a punt de fer 50 anys, en marxar a França per trobar-se amb si mateix i viure amb calma.

Montse Sala, de la llibreria Can Gallissà, explica que la sessió comptarà amb la presentació del llibre i després hi la signatura d’exemplars.

Les places per a assistir a la presentació són limitades i es poden demanar a través de les xarxes socials de l’establiment o trucant al telèfon 972 36 47 11. A més, per tots els que vulguin un llibre firmat per l’Albert Om però no puguin acudir a la cita, des de Can Gallissà ofereixen la possibilitat d’encarregar un exemplar a través del seu web.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist