7.2 C
Lloret de Mar

Àlex Giral i Albert Saladrigas rebran un reconeixement de la Generalitat

Serà per haver tret més d'un 9 a la Selectivitat. Per la seva banda, Lídia García és l'alumne del Rocagrossa que ha tret millor nota a Selectivitat, un 8'35.

Lídia García
Lídia García

Darreres Notícies

Els lloretencs Àlex Giral i Albert Saladrigas rebran un reconeixement de la Generalitat per haver tret més d’un 9 a la Selectivitat. L’acte es farà el 27 de juliol a la seu del Govern català i hi haurà uns 500 estudiants d’arreu de Catalunya.

servicios profesionales jimenez

Àlex Giral, a qui vam entrevistar fa uns dies per haver tret la puntuació més alta a Lloret, un 9’45, també ha rebut un reconeixement de l’Ajuntament. L’alcalde, Jaume Dulsat, en destaca que no és només un estudiant excel•lent.

Àlex Giral és estudiant de l’institut Coll i Rodés, mentre que Albert Saladrigas és alumne de l’escola Immaculada Concepció. I de l’institut Rocagrossa la millor nota l’ha tret Lídia García, un 8’35. Reconeix que estava nerviosa els dies de les proves, però també reconeix que s’havia preparat bé.

Donat el seu rendiment escolar, Lídia García ha rebut una beca del Rotary Club que li permetrà fer una estada de tres setmanes a Alemanya, a partir d’aquest dissabte. De cara a l’any que ve, vol cursar el grau de doble titulació d’Educació Primària i Infantil.

spot_img

El + Vist