14.7 C
Lloret de Mar

Àlex Roca-Cusachs presentarà ‘Les cacatues no saben estimar’ al Club Marina Casinet

El metge, que considera Lloret de Mar el seu poble, oferirà una xerrada demà divendres, a les 20 hores.

Àlex Roca-Cusachs i Coll
Àlex Roca-Cusachs i Coll

Darreres Notícies

El Club Marina Casinet convida demà al vespre el doctor Àlex Roca-Cusachs per presentar la seva novel·la Les cacatues no saben estimar.

servicios profesionales jimenez

Es tracta de la seva primera obra de ficció i relata una història de la burgesia catalana, en aquest cas centrada a Sarrià, a Barcelona. La protagonista és la tia Irene, que esdevé monja després de la Guerra Civil i pateix una crisi personal que l’obliga a sortir del convent.

“La novel·la és la lluita d’aquesta persona per superar un conflicte i retrobar-se a si mateixa; la novel·la va d’aquesta lluita personal per fugir del pes de la tradició i saber ser un mateix”

Àlex Roca-Cusachs

Tot i presentar la seva novel·la, Àlex Roca-Cusachs té previst fer debat amb el públic i parlar de tot el que sorgeixi, entre altres coses de la seva vocació com a metge.

A Àlex Roca-Cusachs i Coll li fa molta il·lusió venir a Lloret, que considera que és el seu poble. De fet, hi té un vincle molt estret, perquè és el net de Ramon Coll i Rodés, qui dona nom a l’institut de la vila, i hi ha estiuejat tota la vida.

“El meu avi era de Lloret, els meus altres avis eren de Lloret i jo he estiuejat tota la meva vida a Lloret, és el meu poble”

Àlex Roca-Cusachs

La xerrada amb Àlex Roca-Cusachs es farà demà divendres, a les vuit del vespre, a la seu del Club Marina Casinet.  

spot_img

El + Vist