10.1 C
Lloret de Mar

Alguns taxistes de Lloret se sumen a la vaga de Barcelona amb una marxa lenta fins a la capital

La van promoure taxistes de Girona, que creuen que la lluita amb Uber i Cabify a la demarcació "no és tan ferotge" com a la capital catalana, però temen que el problema s'agreugi en el futur.

Marxa lenta dels taxistes
Marxa lenta dels taxistes

Darreres Notícies

Taxistes de Lloret de Mar s’han sumat a la vaga de Barcelona. Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN), més d’una desena de taxistes de Girona secunden l’aturada. El portaveu de GiTaxi, Joan Antoni Páez, reconeix que la lluita amb Uber i Cabify “no és tan ferotge” com a la capital catalana, però tem que el problema s’agreugi en el futur.

Pla obert d’alguns dels taxistes gironins que han decidit fer una marxa lenta fins a Barcelona el 21 de gener de 2019 

A banda de sumar-se a la vaga, un grup de taxis va sortir ahir al matí de la ciutat de Girona per fer una marxa lenta fins a Barcelona i, pel camí, s’hi van sumar alguns taxis de Lloret i Mataró.

De moment, aquesta no és una amenaça real. De fet, Páez ha detallat que entre Girona i Salt hi ha 81 llicències de taxis i tan sols 19 llicències de VTC. I, en el conjunt de les comarques gironines, la xifra puja només a un total de 67. El problema, diu, és que hi ha la por que, poc a poc, les plataformes com Uber es vagin estenent arreu dels municipis.

El portaveu de GiTaxi ha afirmat que han decidit solidaritzar-se amb les mobilitzacions convocades a la capital catalana, però que en els propers dies concretaran altres mobilitzacions per Girona.

spot_img

El + Vist