14.6 C
Lloret de Mar

Andreu Martín és un dels convidats especials a la primera edició del festival ‘Lloret Negre’

Tots els actes es duran a terme a la Biblioteca. Són oberts a tothom, tot i que es recomana inscriure's de manera prèvia.

Andreu Martín
Andreu Martín

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana se celebra a la vila el festival Lloret Negre, de la mà del col·lectiu d’escriptors Lee o Muere, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Està dedicat a la novel·la negra i s’han programat una quinzena d’activitats entre conferències, debats, presentacions, espectacles i àpats. Una de les presències destacades és la d’Andreu Martín, prolífic escriptor de novel·la negra, que està molt satisfet que s’impulsi un congrés d’aquestes característiques.

Andreu Martín presideix el tribunal que lliura el premi a la millor novel·la i a més serà entrevistat dissabte a la tarda.

El festival comença amb l’acte d’inauguració i una visita turística pel municipi. Aquest dissabte a la tarda, es presentarà el grup musical Canto Latino i es duran a terme dues meses de debat per tractar la violència de gènere i l’addicció a les xarxes socials. De fet, els escriptors asseguren que la novel·la negra té un rerefons social molt important. Més tard, es representarà l’obra de teatre El amante de Shangai, de Susana Hernández.

De cara a aquest diumenge, al matí hi haurà noves sessions de debat entorn de temàtiques com la corrupció, el terrorisme, el narcotràfic i el mobbing escolar i laboral. A més, també s’entregarà el premi a la millor novel·la en llengua catalana de l’any 2017 i es durà a terme una firma d’escriptors. El festival posarà el punt final aquest diumenge a la tarda, amb una visita turística als Jardins de Santa Clotilde. Tots els actes es duran a terme a la Biblioteca. Són oberts a tothom, tot i que es recomana inscriure’s de manera prèvia.

spot_img

El + Vist