14.9 C
Lloret de Mar

Aniol Oliver, de Meraki Films, guanya el Young Talent en la categoria d’arts visuals

El jove director de 24 anys ha rebut el reconeixement per 'Pilar', un curtmetratge basat en les seves dues àvies, que van quedar orfes de petites per culpa de la tuberculosi.

Aniol Oliver
Aniol Oliver

Darreres Notícies

Aniol Oliver, de la productora lloretenca Meraki Films, ha guanyat la cinquena edició del concurs Young Talent en la categoria d’Arts Visuals. Ha estat pel seu curtmetratge Pilar.

servicios profesionales jimenez

Es tracta d’un certamen de talents artístics per a joves de la comarca del Gironès d’entre 15 i 29 anys, on cada participant té l’oportunitat de demostrar el seu talent artístic davant d’un jurat.

El jove de Bordils, de 24 anys, ha guanyat en la modalitat d’Arts Visuals, que és una de les sis disciplines artístiques amb què compta el concurs. Un premi que ha rebut amb sorpresa i molta il·lusió.

“És el meu primer premi audiovisual i estic molt content, perquè sincerament no és quelcom que jo m’imaginava que arribés a passar”

Aniol Oliver

El jove director recorda que l’argument està inspirat en l’experiència de les seves dues àvies.

“Les meves àvies es van criar en ambients molt diferents, però les dues es van quedar orfes per culpa de la tuberculosi quan eren molt petites”

Aniol Oliver

Pilar ja va rebre una Menció Honorífica al Hollywood International Golden Age. Dos reconeixements que li donen molta força per seguir endavant amb nous projectes. De fet, ja té un nou curtmetratge rodat i està en procés de muntatge.

Del nou film n’ha avançat poca cosa, però sí que sabem que el protagonista és un nen de Lloret i que la banda sonora estarà creada expressament per a l’ocasió. De fet, el músic es va posar en contacte amb l’Aniol després de veure Pilar per poder col·laborar amb ell.

spot_img

El + Vist