Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Cartell de l'acte

Anna Maria Boix (ANC Lloret): “volem seguir vivint sota un règim autoritari?”

L'ANC i la Taula de Forces Polítiques i Socials organitzen una festa aquest dissabte (plaça Vila, 17h).

Cartell de l'acte

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

La Taula de Forces Polítiques i Socials i l’ANC organitzen aquest dissabte la “Festa del Sí”. Serà a les 17.00 h, a la plaça de la Vila. Es tracta d’un acte reivindicatiu per demanar el vot favorable de la ciutadania en el referèndum. Hi haurà la intervenció de diferents ponents. Són el periodista i empresari Miquel Calçada; Sylvia Barragan, de la CUP; David Minoves, president del Ciemen; Montse Daban, de l’ANC; i el lloretenc Jordi Orobitg, diputat de Junts pel Sí. A banda dels parlaments, hi haurà un sessió de gegants, castells inflables pels més petits i el cant dels Segadors, amb una versió feta per Neus Dalmau.

Des de les entitats organitzadores, han volgut mostrar la seva opinió sobre l’actualitat política dels darrers dies a Catalunya. La seva portaveu, Anna Maria Boix, considera que “l’estat espanyol ha quedat en evidència davant de molta gent que tenia dubtes” i afegeix que “la decisió ja no és si volem la independència, ara la decisió és si volem seguir vivint sota un règim autoritari”.

A més, valoren de manera molt positiva les mobilitzacions ciutadanes i, especialment, la presència dels joves en les diferents concentracions. En aquest sentit, demanen que les manifestacions siguin cíviques per tal d’assolir l’objectiu i poder votar el pròxim 1 d’octubre.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.