8 C
Lloret de Mar

Aquest cap de setmana, la Roca d’en Maig acull el Festival Internacional de Cinema al Carrer

L'organitza la Casa de Rússia, que també prepara el Festival Internacional de Cinema de Turisme per a finals de mes.

Gvozdeva amb el regidor Joan Gou
Gvozdeva amb el regidor Joan Gou

Darreres Notícies

El Festival Internacional de Cinema al Carrer, provinent de Rússia, fa parada a Lloret aquest cap de setmana. Dissabte i diumenge, a les nou de la nit a la Roca d’en Maig, es projectaran una vintena de curtmetratges.

servicios profesionales jimenez

Segons Elena Gvozdeva, de Novovira Art, l’objectiu del festival és donar una oportunitat a joves directors, així com fomentar el consum de cinema sobretot entre el públic jove.

El festival va néixer l’any passat a Rússia i aquesta segona edició s’ha fet itinerant per diferents punts. A Lloret, hi arriba amb la col•laboració de la Casa de Rússia, però també de l’Ajuntament i de Lloret Turisme.

Els curtmetratges es projectaran en els seus idiomes originals i subtitulats en espanyol. Les projeccions són gratuïtes.

D’altra banda, la Casa de Rússia també prepara el Festival Internacional de Cinema de Turisme que se celebrarà a Lloret a finals de mes. Sota el títol El món dels viatges, del 20 al 25 de setembre es projectaran les millors pel•lícules presentades al certamen.

La inauguració es farà el 20 de setembre a les vuit del vespre al Gran Casino Costa Brava i la clausura i entrega de premis serà el 25 també a les vuit al teatre municipal. Mentre que les projeccions es faran a la Biblioteca. A més, es faran vetllades temàtiques a la Casa de Rússia i es comptarà amb la visita de diferents directors de cinema professionals. El festival també preveu fer projeccions un dia a Barcelona i un altre a Girona.

spot_img

El + Vist