22.6 C
Lloret de Mar

Aquest dijous es presentaran els projectes que es podran votar als pressupostos participats

Està oberta als representants de tots els barris i zones i es farà demà, a les 19 hores, a la sala polivalent de la biblioteca.

El regidor Llirinós en una assemblea dels Pressupostos Participats
El regidor Llirinós en una assemblea dels Pressupostos Participats

Darreres Notícies

Aquest dijous es duu a terme l’anomenada Assemblea de Retorn, on s’explicarà als veïns com han quedat les propostes que van presentar a fi de millorar les zones o barris de Lloret de Mar.

En aquesta segona edició dels Pressupostos Participats, s’han presentat fins a 57 propostes, de les quals 40 passaran a la fase de votació, després d’haver estat estudiades pels tècnics municipals.

El regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, recorda que les propostes han de donar resposta a una necessitat concreta, viables tècnicament, respectar el marc jurídic, han de ser competència municipal i s’han de poder incloure a l’apartat d’inversions del pressupost general.

L’assemblea de retorn, que serà única per exposar totes les propostes, s’ha previst aquest dijous, 25 de maig, a partir de les set de la tarda, a la biblioteca.

Més endavant arriben les votacions, que es podran fer efectives durant la primera quinzena del mes de juny. En aquesta ocasió, es pot votar per Internet, a més de forma presencial, i també ho poden fer les segones residències, a més dels veïns majors de 16 anys.

spot_img

El + Vist