24.1 C
Lloret de Mar
Joan Sala Lloberas, al seu estudi (Albert Mas Nicolau)

Aquest dijous, s’inaugura l’exposició de l’obra de Joan Sala Lloberas

La mostra, que s'organitza dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana, es podrà visitar fins al 31 de desembre a Can Saragossa.

Joan Sala Lloberas, al seu estudi (Albert Mas Nicolau)

Darreres Notícies

L’exposició de l’obra de Joan Sala Lloberas, titulada Pintor de rem i de vela, s’inaugura aquest dijous a Can Saragossa, on es podrà visitar la mostra fins al 31 de desembre. La mostra arriba dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana.

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, explica que han fet una tria de quadres del pintor lloretenc per poder reflectir el global de la seva extensa obra.

“Hem fet una selecció que vol mostrar totes les etapes del mestre i els diferents estils”

Xavi Flores

Bona part de l’obra pictòrica de Sala Lloberas es caracteritza per mostrar aquell Lloret d’abans del turisme que ja no existeix.

“Sala Lloberas era capaç de pintar aquell Lloret que moltes vegades ja no existeix, però que inclòs passats molts anys de memòria era capaç de recrear aquells paisatges”

Xavi Flores
Nansaires al sot dEs Burros al viver Sala Lloberas
Nansaires al sot d’Es Burros, al viver (Joan Sala Lloberas)

La inauguració és aquest dijous, a les set de la tarda. A més a més, cada diumenge del mes d’abril, a les onze del matí, es farà una visita guiada amb la comissària de l’exposició, la historiadora de l’art lloretenca Marina Garcia.

Les persones interessades en la visita es poden inscriure a través del web de Patrimoni Cultural i les entrades valen 3 euros.

spot_img

El + Vist