21.3 C
Lloret de Mar

Aquest dijous s’obren les inscripcions dels cursos de català en tots els nivells

Dijous i divendres es faran les inscripcions preferents per a antics alumnes, mentre que la setmana que ve es faran les generals.

Una classe de català, el maig passat
Una classe de català, el maig passat

Darreres Notícies

Aquest dijous s’obren les inscripcions per als cursos de l’Oficina de Català, que començaran el 30 de setembre. Hi ha diferents nivells: des de l’inicial, adreçat a persones nouvingudes que no coneixen el català, fins al de suficiència, que és l’equivalent al certificat d’un estudiant que acaba Secundària.

La directora de l’oficina, Cesca Cornellà, explica que el nivell inicial sempre és el que té més demanda i també ha destacat que aquest setembre començaran els nivells 1 d’Intermedi (B2) i de Suficiència (C1) i, en els dos casos, s’oferirà l’horari de vespres.

Aquest dijous i divendres es faran les inscripcions preferents per a antics alumnes, mentre que la setmana que ve, del dilluns 16 al divendres 20 de setembre, es faran les generals. Es poden fer de dilluns a divendres, al matí, de deu a dues, i també dimarts i dijous a la tarda, de tres a dos quarts de set. Per a més informació, cal adreçar-se a l’Oficina de Català, al carrer Felicià Serra i Mont, trucar al telèfon 972 36 18 34 o enviar un correu a [email protected]

spot_img

El + Vist