11.1 C
Lloret de Mar

Aquest dilluns ha començat el Trofeu Mediterrani de futbol base, d’àmbit internacional

Entre els 52 equips participants, hi ha clubs d’arreu de l’estat i, també, conjunts internacionals d’Israel, Itàlia, Hongria, Malta i Jamaica.

Fotografia de l'edició del 2012
Fotografia de l'edició del 2012

Darreres Notícies

Lloret de Mar torna a ser la seu del Trofeu Mediterrani, un torneig de futbol base internacional, que ha començat aquest dilluns. Enguany s’arriba a la 31a edició i ho fa amb 52 equips participants. Entre esportistes i acompanyants, l’organització espera reunir al voltant de 1.000 persones.

L’organitza l’agència Travel Sports. Un dels responsables, Isidre Riutort, destaca que s’espera una “bona edició” i que “tots els equips participants tindran el premi així com els esportistes individuals”.

En total, hi ha sis categories: benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i amateur. Aquest any, però, no hi ha competició femenina per manca d’inscripcions.

Els partits es disputen al llarg de tot el dia en els tres camps de futbol del municipi. Entre els equips participants, hi ha clubs d’arreu de l’estat i, també, conjunts internacionals d’Israel, Itàlia, Hongria, Malta i Jamaica.

spot_img

El + Vist