10.1 C
Lloret de Mar

Aquest diumenge arriba la primera de les quatre funcions de ‘Els Pastorets’

El Casal de l’Obrera vol mantenir aquesta tradició i oferir a les famílies un bon espectacle durant les festes de Nadal.

Una de les funcions de 'Els Pastorets', del 2014
Una de les funcions de 'Els Pastorets', del 2014

Darreres Notícies

Aquest diumenge arriba la primera de les quatre funcions dels Pastorets, que com cada any prepara el Casal de l’Obrera. La finalitat és mantenir aquesta tradició i oferir a les famílies de Lloret un bon espectacle durant les festes nadalenques.

Un dels directors, Marc Martínez, argumenta que han triat de nou la versió ‘La Flor de Nadal, de Francesc A.Picas, perquè és “divertida i entretinguda”.

Cap a quaranta persones sortirà a l’escenari, per reproduir l’argument dels Pastorets.

A més d’aquesta història, les primeres tres funcions es complementaran amb el caga tió i la darrera, amb la presència del Patge Reial, que recollirà les cartes de tots els nens. La idea és oferir un bon espectacle a petits i a grans.

El Casal de l’Obrera ha previst fins a quatre representacions dels Pastorets. La primera arriba aquest diumenge, 20 de desembre. Les altres seran el dia de Sant Esteve, 26 de desembre, l’endemà 27 i el 3 de gener.

En tots els casos, la funció comença a les 6 de la tarda. Les entrades valen 6 euros, i es poden comprar anticipadament al Puntet o bé el mateix dia, a taquilla.

spot_img

El + Vist