7.7 C
Lloret de Mar
Última Festa de l'Esport Lloretenc

Aquest diumenge se celebra la Festa de l’Esport Lloretenc, al teatre municipal

El moment més esperat, com cada any, serà quan es lliurin els premis Llevant i Forjador de l'Esport, a una entitat i una persona amb una trajectòria destacada en el món esportiu i la seva promoció.

Última Festa de l'Esport Lloretenc

Darreres Notícies

La Festa de l’Esport Lloretenc ha canviat de dates i se celebrarà aquest diumenge, en lloc de la tardor com era habitual. Esportistes de totes les disciplines rebran un reconeixement. El moment més esperat, com cada any, serà quan es lliurin els premis Llevant i Forjador de l’Esport, a una entitat i una persona amb una trajectòria destacada en el món esportiu i la seva promoció.

El regidor d’Esports, Joan Bernat, assegura que és molt important fer aquest reconeixement per la gran tasca que fan a Lloret, tant els clubs com persones a títol personal. La celebració també permet als clubs reconèixer els seus propis esportistes. A més a més, l’Ajuntament fa una sèrie de reconeixements a esportistes destacats.

La Festa de l’Esport Lloretenc se celebra aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, al teatre municipal. Per accedir-hi cal tenir invitació, ja que les places sempre queden plenes. L’esdeveniment es complementarà amb un espectacle d’humor.

Resultado de imagen de 44a festa esport lloretenc

spot_img

El + Vist