22.4 C
Lloret de Mar
L'ermita de Les Alegries

Aquest diumenge se celebra, per segona vegada, la Festa d’Estiu de Les Alegries

Totes les propostes es duran a terme diumenge a la tarda, a partir de les 18h.

L'ermita de Les Alegries

Darreres Notícies

El veïnat de Les Alegries organitza, aquest diumenge, l’anomenada Festa d’Estiu. Serà la segona edició, després de les bones valoracions que va deixar la de l’any passat. Les propostes són totes diumenge a la tarda. A partir de les 18h, es farà un joc de bombolles pels més petits i una sessió d’havaneres amb el grup “Mar i Vent”, amb cremat per a tothom. A partir de les 21h, hi haurà animació per posar el punt final a la festa. A més, se sortejaran 12 lots de productes de la terra.

Montse Xirgu, membre del veïnat de les Alegries, recorda que “com que l’any passat ens va ploure al Traginer i a la festa de les flors, vam decidir fer aquesta festa i va tenir molt bona acollida, per això la tornem a repetir”.

Des del veïnat de les Alegries es mostren molt actius al llarg de l’any, amb quatre celebracions. A banda de la Festa d’estiu, també organitzen les festes del Traginer, al gener, la de les Flors, al maig, i la seva Festa Major, que es du a terme el 8 de setembre. Montse Xirgu destaca que la principal voluntat es donar a conèixer el paratge a tota la població i mantenir viva la història de l’ermita, la primera parròquia que va tenir Lloret de Mar.

La Festa d’Estiu de les Alegries és aquest diumenge, a partir de les 18h. Al llarg de l’esdeveniment, hi haurà servei de bar a disposició dels assistents.

spot_img

El + Vist