Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
L'ermita de Les Alegries

Aquest diumenge se celebra, per segona vegada, la Festa d’Estiu de Les Alegries

Totes les propostes es duran a terme diumenge a la tarda, a partir de les 18h.

L'ermita de Les Alegries

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

El veïnat de Les Alegries organitza, aquest diumenge, l’anomenada Festa d’Estiu. Serà la segona edició, després de les bones valoracions que va deixar la de l’any passat. Les propostes són totes diumenge a la tarda. A partir de les 18h, es farà un joc de bombolles pels més petits i una sessió d’havaneres amb el grup “Mar i Vent”, amb cremat per a tothom. A partir de les 21h, hi haurà animació per posar el punt final a la festa. A més, se sortejaran 12 lots de productes de la terra.

Montse Xirgu, membre del veïnat de les Alegries, recorda que “com que l’any passat ens va ploure al Traginer i a la festa de les flors, vam decidir fer aquesta festa i va tenir molt bona acollida, per això la tornem a repetir”.

Des del veïnat de les Alegries es mostren molt actius al llarg de l’any, amb quatre celebracions. A banda de la Festa d’estiu, també organitzen les festes del Traginer, al gener, la de les Flors, al maig, i la seva Festa Major, que es du a terme el 8 de setembre. Montse Xirgu destaca que la principal voluntat es donar a conèixer el paratge a tota la població i mantenir viva la història de l’ermita, la primera parròquia que va tenir Lloret de Mar.

La Festa d’Estiu de les Alegries és aquest diumenge, a partir de les 18h. Al llarg de l’esdeveniment, hi haurà servei de bar a disposició dels assistents.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.