9.2 C
Lloret de Mar
Escola Esteve Carles

Aquesta setmana comencen les jornades de portes obertes als centres educatius

Tots els horaris es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament.

Escola Esteve Carles

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Demà dimarts comencen les jornades de portes obertes als centres educatius, que es faran fins dimecres de la setmana que ve. El primer centre que es podrà visitar serà l’institut Coll i Rodés, demà a dos quarts de cinc de la tarda.

Dimecres són diversos els que ofereixen portes obertes: l’institut escola Lloret de Mar es podrà visitar per a infantil i primària de dos quarts de sis de la tarda a les set, i per a secundària es faran visites guiades a dos quarts de cinc, a les cinc i a dos quarts de sis; la Immaculada Concepció es visitarà a un quart de quatre, tant per a infantil com per a primària i per a secundària; i l’horari de l’institut Rocagrossa serà a primera hora de la tarda, d’una a tres.

De cara a dijous, hi haurà portes obertes al col·legi Esteve Carles, amb visites guiades a dos quarts de deu del matí i a un quart de quatre de la tarda. Divendres es faran també visites guiades a l’escola Pompeu Fabra, tant a un quart de deu del matí com a un quart de quatre de la tarda.

La setmana que ve, dilluns 12 de març serà el torn de l’escola Pere Torrent, que obrirà les portes d’un quart de deu a onze del matí i de tres a quatre de la tarda. I dimecres 14, l’Àngels Alemany oferirà visites guiades a dos quarts de deu del matí i a les tres de la tarda.

Tots els horaris es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.