22.6 C
Lloret de Mar

Aquests dies s’han dut a terme les assemblees de veïns dels Pressupostos Participats

Un cop fetes les reunions amb els veïns i les propostes de millora votades en cada sector, el proper pas és comprovar si són viables o no.

Darreres Notícies

Adequar les sales del Fòrum per realitzar activitats; cobrir el cablejat dels carrers; instal•lar papereres; dignificar el carrer Petxines, i soterrar els cables que pengen dels arbres a la plaça de l’Església i del passeig Verdaguer. Aquestes són les 5 propostes més votades pels veïns del nucli antic, les quals a partir d’ara seran estudiades pels tècnics municipals per veure si són viables tècnica i econòmicament.

Aquest va ser el resultat de l’assemblea feta dilluns, dins dels Pressupostos Participats, en què els residents al centre històric de Lloret van defensar un seguit de propostes de millora.

L’assemblea va funcionar com totes les altres. Els veïns proposen i debaten unes quantes propostes de millora per al seu barri. En acabar, fan les votacions i les cinc que obtenen més suport són enviades a l’Ajuntament, on els tècnics les analitzaran, tal com ha explicat el regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós.

Un cop fetes les reunions amb els veïns i les propostes de millora votades en cada sector, el proper pas és comprovar si són viables o no. Els tècnics les analitzaran entre abril i maig. Després, es farà l’anomenada assemblea de retorn, on s’explicaran com queden les propostes.

El següent pas seran les votacions dels Pressupostos Participats. El termini serà entre l’1 i el 15 de juny. Com l’any passat, l’Ajuntament ha posat a disposició dels veïns un total de mig milió d’euros del pressupost municipal, distribuïts entre 13 zones de Lloret.

spot_img

El + Vist