14.9 C
Lloret de Mar
Ariadna Garrasino en una competició

Ariadna Garrasino, del CPA Lloret, és la subcampiona d’Espanya en categoria cadet

La patinadora s'ha classificat pel Campionat d'Europa i per la Copa Alemana.

Ariadna Garrasino en una competició

Darreres Notícies

Ariadna Garrasino, del Club Patinatge Artístic Lloret, ha estat subcampiona d’Espanya en categoria cadet, en el campionat que es va disputar aquest passat cap de setmana a Parets del Vallès. La lloretenca, amb aquest resultat, ha aconseguit la classificació pels europeus i la Copa Alemana.

Des de l’entitat es mostren molt satisfets amb aquest resultat. La presidenta, Cuca Gimeno, destaca que “és el primer any de l’Ariadna en etapa cadet” i valora de manera positiva el segon lloc que ha obtingut.

El Club Patinatge Artístic Lloret també va comptar amb la participació de Mar Cajal, que va obtenir una onzena posició. Va realitzar un bon disc curt, però no va aconseguir gestionar els nervis en el disc llarg. Tot i això, des de l’entitat també es mostren contents amb el resultat.

Ara, l’entitat ja pensa en els europeus. Al llarg de les pròximes setmanes, l’Ariadna Garrasino es prepararà per afrontar la cita amb les màximes garanties. Cuca Gimeno explica que “no podrà fer vacances perquè a finals de mes ha d’estar preparada, per tant haurà de seguir treballant i esperem que tot surti bé”.

Cal destacar que el Club Patinatge Artístic Lloret també tindrà representació des de la banqueta. L’entrenador de l’entitat, Albert Trilla, ha estat escollit per ser un dels tècnics de la Selecció Espanyola en aquesta competició internacional. El Campionat d’Europa es disputarà a Harsefeld, Alemania, del 30 d’agost al 7 de setembre. Pel que fa a la Copa Alemana, se celebrarà a principis de l’any que ve a Freiburg.

spot_img

El + Vist