7.6 C
Lloret de Mar

Arrenca l’Eurockey Cup 2022, amb diversos partits a Lloret de Mar

Hi competeixen les categories sub17 mixta i femenina. El pavelló de Lloret serà una de les pistes del torneig, amb Blanes com a seu principal.

Un partit de l'edició de l'Eurockey Cup del 2021 (Luís Velasco)
Un partit de l'edició de l'Eurockey Cup del 2021 (Luís Velasco)

Darreres Notícies

Aquest dijous comença l’Eurockey Cup en les categories sub17 mixta i femenina. El pavelló municipal d’esports de Lloret de Mar serà una de les pistes en què es disputarà el torneig, amb Blanes com a seu principal.

L’esdeveniment, que s’allargarà fins a aquest diumenge, reunirà al llarg dels quatre dies fins a 24 equips: setze en categoria mixta i vuit en categoria femenina. Hi haurà 230 jugadors que provenen de set països diferents de la Unió Europea, que disputaran un total de 58 partits, tal com ha confirmat Isaac Navarra, membre de l’organització de l’Eurockey Cup.

“Estem molt contents perquè la participació cada any és més activa, cada vegada ve més gent i estem segurs que gaudirem d’un cap de setmana de bon hoquei”

Isaac Navarra

D’aquesta manera, l’Eurockey Cup arrenca avui amb l’acte de presentació i els primers partits. Les finals es disputaran diumenge al matí a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Els partits es podran seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Eurockey Cup.

spot_img

El + Vist