15.4 C
Blanes
Trail Selva Marítima 2019 (David Sola)

Arriba la 7a edició de la Trail Selva Marítima, 23km amb vistes espectaculars

La cursa es disputarà aquest diumenge, amb sortida a Tossa de Mar, a les 9 hores, i arribada al Passeig de Mar de Blanes.

Trail Selva Marítima 2019 (David Sola)

Darreres Notícies

Prop de 300 persones participaran a la Trail Selva Marítima, que arriba amb moltes ganes aquest diumenge després d’un any sense fer-se per la crisi del coronavirus. De fet, la prova d’aquest any s’hauria d’haver fet al maig, però la cita s’ha posposat fins ara, ja que ha millorat la situació epidemiològica.

Serà la 7a edició de la cursa, que començarà a Tossa de Mar, passarà per Lloret i acabarà al Passeig de Mar de Blanes. Un recorregut amb vistes espectaculars, tal com remarca un dels organitzadors, Tomàs Llorens, dels Fondistes de Blanes.

“Arran de mar i amb muntanya, una combinació que no es troba gaire, és molt bonic amb tots els camins de ronda, les platges i els jardins botànics”

Tomàs Llorens

En total són prop de 23 quilòmetres, que passen per platges, penya-segats, pinedes, passejos marítims, camins de ronda i pels tres jardins botànics que són icones de la Costa Brava: Santa Clotilde, Pinya de Rosa i Mar i Murtra.

Trail Selva Marítima 2019 (David Sola)
Trail Selva Marítima 2019 (David Sola)

Tomàs Llorens anima a tothom a participar a la Trail, però reconeix que és un recorregut força dur.

“És dur, però donem 5 hores i, Si ets capaç de córrer una mica als passejos de mar i a les baixades, i a la resta caminar, pots fer-ho”

Tomàs Llorens

La Trail Selva Marítima es disputarà aquest diumenge, a partir de les nou del matí, tot i que sortirà un autocar des de Blanes a les set. Les inscripcions estaran obertes a la pàgina web de la cursa fins divendres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist