12.3 C
Blanes
Jennifer Garcia, guanyadora de la primera Cabra's Trail Lloret del 2022.

Arriba la Cabra’s Trail, pels corriols de muntanya de Lloret

La prova, de 7 i 14 km, es duu a terme aquest diumenge amb un recorregut sense asfalt.

Jennifer Garcia, guanyadora de la primera Cabra's Trail Lloret del 2022.

Darreres Notícies

Aquest diumenge es duu a terme la Cabra’s Trail, una cursa de muntanya que compta amb dues modalitats. Igual que l’any passat, quan es va dur a terme per primer cop a Lloret, hi haurà un recorregut de 7km, anomenat ‘La cabreta’, que és apte per a tothom, i un altre de 14, per a corredors més experts, que porta per nom ‘La Cabrona’.

Tant un com l’altre passen per corriols i entorn de muntanya com Sant Pere del Bosc, el monument de l’Àngel o Can Daura. Un dels organitzadors, Àngel Mullera, explica que el principal atractiu de la Cabra’s Trail és que “no hi ha asfalt en cap moment del recorregut”.

En els dos casos, la sortida i arribada és al Sanddance, on hi haurà botifarrada i piscina. En la prova més curta, hi ha un desnivell de 250 metres, mentre que en el cas de la cursa llarga és de 650. Els preus són 8 i 14 euros, respectivament.

Els interessats en la segona edició de la Cabra’s Trail es poden apuntar a través del web del Consell Esportiu de La Selva. Tant el dia abans, al pàrquing de la piscina, com el mateix diumenge al Sanddance, hi ha recollida de dorsals i inscripcions presencials. La voluntat dels organitzadors és igualar els participants de l’any passat, que eren 150, i arribar com a màxim a 200.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist