26.6 C
Lloret de Mar
Els estudiants i mestres han vingut a presentar l'Estudiant de Ferro a la ràdio.

Arriba l’Estudiant de Ferro, amb quatre instituts implicats

La primera prova és aquest divendres: una cursa a peu de 12 km pels boscos de Lloret, amb més de 200 alumnes.

Els estudiants i mestres han vingut a presentar l'Estudiant de Ferro a la ràdio.

Darreres Notícies

Aquesta setmana arriba l’Estudiant de Ferro, un triatló voluntari en el qual hi participen alumnes de quatre centres educatius de Lloret: l’institut Rocagrossa, el Coll i Rodés, l’Institut-Escola i la Immaculada Concepció.

L’activitat consta de tres proves, que es reparteixen al llarg del curs, una per cada trimestre. Aquest divendres arriba la 1a, que consisteix en córrer a peu 12 quilòmetres pels boscos de Lloret. La segona, una cursa de 25 km amb bicicletes tot terreny, serà el 25 de març, i la de natació, amb dos recorreguts de 600 i 1.500 metres, l’1 de juny, segons exposa Jonathan Sánchez, de de l’institut Rocagrossa.

Gorka Palacín, de la Immaculada Concepció, destaca que l’Estudiant de Ferro posa en contacte “alumnes de quatre instituts” de la vila.

La primera prova és la cursa a peu. Arriba aquest divendres, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme. S’espera que hi participin entre 200 i 300 alumnes. Pol Solé, de l’Institut-Escola de Lloret, destaca que “fomenta l’esport i coneixem altres persones”.

Cartell de l'Estudiant de Ferro del 2021.
Cartell de l’Estudiant de Ferro del 2021.

L’Estudiant de Ferro no només és una prova esportiva. Es tracta de passar una bona estona, conèixer estudiants d’altres centres i descobrir l’entorn natural de Lloret. Blanca Ballestero, de l’institut Coll i Rodès, posa de relleu “els beneficis per la salut de la pràctica esportiva”.

Sandra Solers, mestra de la Immaculada, destaca que l’Estudiant de Ferro, és una prova “no competitiva, sense guanyadors”.

L’Estudiant de Ferro, que va començar el 2016 i que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia, és un triatló que organitzen els instituts de Lloret, amb el suport de l’Ajuntament i del Consell Comarcal de la Selva.

spot_img

El + Vist