20.1 C
Lloret de Mar
Part del fons entregat per Arseni Frigola

Arseni Frigola entrega més de 3.000 imatges a l’Arxiu Municipal per ampliar el fons Frigola Roca

Són fotografies fetes pel seu pare entre els anys 30, 40 i 50 que mostren l'evolució de Lloret durant aquelles tres dècades.

Part del fons entregat per Arseni Frigola

Darreres Notícies

Arseni Frigola ha donat més de 3.000 imatges de Lloret de Mar i de la seva família a l’Arxiu Municipal. Aquesta documentació –que passarà a formar part del fons Frigola Roca, ja existent- és dels anys ’40, ’50 i ’60 del segle passat.

La documentació ingressada va ser produïda pel pare de l’Arseni, pastisser de professió, aficionat a la fotografia i a les filmacions de vídeo i col·laborador durant gairebé una dècada del grup Amics de l’Arxiu.

Arseni Frigola explica que les fotografies mostren un Lloret que ja no existeix. Segons ell, el més interessant de les imatges, des del punt de vista històric, és el que es veu al fons, com ara nevades, temporals o la construcció del camp de futbol municipal. Tot plegat mostra part de l’evolució de Lloret de Mar al llarg de tres dècades.

Arseni Frigola ha entregat els originals i també els documents digitalitzats i ben ordenats. Una tasca molt agraïda per l’Arxiu, que normalment és el responsable de tot el procés. En total són sis caixes que el pare d’Arseni Frigola tenia guardades i que contenien plaques de vidre, negatius, rotllos i carpetes.

spot_img

El + Vist