9.2 C
Lloret de Mar
Art

‘Art’ arriba aquest divendres al teatre de Lloret amb les entrades esgotades

De cara a diumenge, es representarà 'Mundos de Papel', un espectacle de circ. Serà a les 19 hores i el preu és de 10 euros.

Art

Darreres Notícies

Entrades exhaurides per a l’obra de teatre Art, que es representa aquest divendres al municipal de Lloret. Es tracta d’un dels grans èxits de la cartellera barcelonina, definit com una comèdia intel•ligent. Escrita per Yasmina Reza, l’obra està protagonitzada per tres actors de primer nivell com són Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

El punt de partida d’Art és la compra d’un quadre que està en blanc. Aquest fet posa a prova la bona relació entre tres amics, tal com ha detallat la directora del Teatre de Lloret, Amaranta Gibert.

Mentre que aquesta representació es farà divendres a les nou del vespre amb totes les entrades ja venudes, diumenge a la tarda hi ha un altre espectacle programat. En aquest cas es tracta d’una proposta de circ. Es titula Mundos de Papel i va a càrrec de la companyia Vol’E temps.

L’espectacle aposta per l’humor i l’espontaneïtat a través de tècniques de circ, teatre i dansa amb un ritme trepidant. Amaranta Gibert reconeix que costa atraure públic per aquest tipus d’espectacles, però des de la Generalitat es fa una aposta ferma.

A Mundos de Papel, un home sol i abandonat recorre els passadissos buits d’un lloc on només queden els somnis dels seus antics amfitrions. Un espai de records i imaginació on res no és el que aparenta i on tot aparenta el que és. La funció és aquest diumenge, a partir de les set de la tarda. Les entrades valen 10 euros.

spot_img

El + Vist